Rakúska kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbor kuchár a hotelová akadémia.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Marcela StankováViac 

Predmet: technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.12.2011 19:30
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3550 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
Nemecký jazyk 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Erika Tomková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
Geografia Nešpecifikovaný Lucia Kostrubová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
Nemecký jazyk 2. ročník SŠ (Sexta OG) Žaneta Sirková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Branislav Benčič
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Zuzana Lašticová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Marta Benejová
Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Drahomíra Hrušková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Monika Škovran
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Silvia Kyselová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Zuzana Lašticová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Tomáš Takáč