Zásady správnej výživy - 1.časť

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základná charakteristika, výživové normy + príklady, pyramída zdravia, stravovanie na Slovensku - odporúčania


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (10.04.2012 19:20 - neprečítaný)

parádne spracované, hodnotím.....


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.01.2012 11:24
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4044 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Matematika 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Zlata Kolesárová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Nemecký jazyk 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Eva Daťková
Anglický jazyk 2. ročník ZŠ Tatiana Hrušková
Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Ružena Daduová
Anglický jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Marta Rovná
Anglický jazyk 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Eva Daťková
Anglický jazyk 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľubica Marková
Anglický jazyk 1. ročník ZŠ Vladimír Štang