Druhy a charakteristika potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika jednotlivých druhov potravín


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.01.2012 20:40
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2883 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Zlata Kolesárová
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Marián Mikoláš
Biológia, Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Janka Ševecová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Gabriela Greksová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Zuzana TOMEČKOVÁ
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Martina Michalová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Eva Babejová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Miroslava Zemjaneková