Kvalita a uskladnenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.02.2012 00:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2615 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Vladimír Karásek
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Dana Kocúrová
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alena Žovincová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Mária Gyurgyíková
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Katarína Magyarová
Matematika 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Eva Frantzová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Daniela Sotáková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Ivana Lenčéšová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Adela Vrbová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Patrícia Kaclíková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Ivana Očenášová