Nákazy z potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Andrea Olejníková | (10.10.2018 18:25 - neprečítaný)

Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.03.2012 17:17
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1799 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Michaela Krivá
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Prírodoveda, Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Alžbeta Faragóová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Andrea Kozáková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dana Zajícová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Katarína Hulínková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Katarína Hulínková
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Michaela Zongorová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Marianna Žilíková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Karin Kotlárová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marianna Luptáková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Simona Droppová