Druhy obilnín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (10.04.2012 19:15 - neprečítaný)

pekne,prehľadne.... hodnotím

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (14.04.2012 10:30 - neprečítaný)

pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....

* Reagovať | Anna Zubáková | (14.04.2012 22:10 - neprečítaný)

Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.04.2012 07:22 - neprečítaný)

ano, už je to perfekto.....


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 21:50
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2423 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Dejepis, Vlastiveda 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Ľudmila Žoldaková
Biológia 5. ročník ZŠ Lenka Zemanová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Jana Géciová
Fyzika, Geografia, Informatika Nešpecifikovaný Slávka Šoltésová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marcela Strelcová
Biológia Nešpecifikovaný Marta Rusnáková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Alena Šviriková
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Danka Spišáková