Nepečený višňový koláč

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Jeden z pracovných listov, ktoré používam na súhrnné precvičenie percent, premeny jednotiek , výpočtu energetickej hodnoty a ceny použitých surovín pri vyučovaní HVY v odbore hostinský. Myslím, že by bolo možné použiť aj na ZŠ (vzhľadom na nenáročnosť výpočtov). Zadanie úlohy dostanú žiaci vytlačené. Podľa pokynov na ňom postupne vypĺňajú pracovný list, ktorý pošlú mailom do mojej schránky (kto chce môže odovzdať vytlačenú verziu). Hodnoty potrebné na výpočty hľadajú v cenníku surovín (zverejnila som ho v minulosti). Vzhľadom na to, že v pracovnom liste je spracovaná originálna receptúra, možno podľa neho aj skutočne zhotoviť pečivo.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Klára Jandová | (03.05.2020 17:19 - neprečítaný)

Výborný, jednoduchý recept.,


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 18:17
Formát súboru: docx
Veľkosť: 49 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Adela Horváthová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Ľubomíra Macháčová
Fyzika, Matematika 6. ročník ZŠ (Prima OG) Lídia Brázová
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Slávka Hlebašková
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Eva Ludvigová
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Alena Zaťková
Matematika 3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Slávka Kalakayová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Miriama Kopernická
nešpecifikovaný predškolská príprava Martina Remeňová