Sladidlá 1 (cukor)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika sladidiel, prírodné sladidlá, sacharóza - cukor (obchodné druhy, priemyselné balenia, karamel), glukóza, fruktóza, maltóza, laktóza. Fotodokumentácia výroby cukru z cukrovej repy - exkurzia v cukrovare. Videá (výroba cukroviniek, tvrdých bonbónov, cukrových špalkov, javorového sirupu, ...)


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.11.2012 15:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7619 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Biológia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Katarína Kamasová
Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Erika Piovarčiová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mariana Pavelčáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Antónia Vrábľová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Gyurgyíková
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlatica Urbanská
Biológia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Ľudovít Sebelédi