Hydina

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Spracovanie hydiny, charakteristika, delenie a trhová úprava hydinového mäsa, zaujímavosti, videá.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:40
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4553 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Erika Nemcová
Školský klub detí 1. ročník ZŠ Antónia Pipíšková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Prírodoveda 1. ročník ZŠ Renáta Titková
Etická výchova, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Slovenský jazyk a literatúra, Svet práce, Vlastiveda, Výchova umením, Výtvarná výchova predškolská príprava, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Judita Romanová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Mária Gyurgyíková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Adriana Ogou
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Lucia Talánová
Biológia 5. ročník ZŠ Renáta Glatzová