Mäso jatočných zvierat 6 (ostatné použiteľné časti zvierat)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vnútornosti, držky, mozog, slanina, krv, kosti, črevá, jazyky, semenníky, vemeno, brzlík


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 15:05
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3111 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Anglický jazyk, Francúzsky jazyk, Nemecký jazyk, Ruský jazyk, Slovenský jazyk a literatúra, Španielsky jazyk 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Gabriela Šimová
Prvouka 2. ročník ZŠ Slávka Kalakayová
Prírodoveda 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Katarína Zemanová
Matematika 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Soňa Belokostolská
Prírodoveda, Prvouka 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Eva Siposová
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG) Jana Grellová
Náboženská výchova 5. ročník ZŠ, 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eleonóra Borovičková
nešpecifikovaný 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Marta Valkovičová
Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Slávka Jurčíková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Štefan Kohári