Mäso jatočných zvierat 6 (ostatné použiteľné časti zvierat)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vnútornosti, držky, mozog, slanina, krv, kosti, črevá, jazyky, semenníky, vemeno, brzlík


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 15:05
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3111 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Anglický jazyk, Francúzsky jazyk, Nemecký jazyk, Ruský jazyk, Slovenský jazyk a literatúra, Španielsky jazyk 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Gabriela Šimová
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Martina Nergešová
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG) Oľga Červeňanská
Prírodoveda 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Katarína Zemanová
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Erika Vinczeová
Matematika 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Prírodoveda, Prvouka 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Eva Siposová
Prvouka 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ Silvia Kedroňová
Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Slávka Jurčíková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Marcela Labudíková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Štefan Kohári