Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zbierka riešených úloh - precvičenie výpočtu nákladovej, realizačnej a predajnej ceny jedla. Pri výpočtoch je použitá prirážka v percentách k nákladovej cene. Kalkulácia je robená na 10 porcií. Recepty som čerpala z knihy K.Kendík:"Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní"


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:26
Formát súboru: xlsx
Veľkosť: 383 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Ľudmila Holigánová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michal Rusko
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Štefan Valica
Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Rastislav Turňa
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Zuzana Durbáková
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Zuzana Durbáková
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Zuzana Durbáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Janka Olejníková