Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:32
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2120 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Marián Mikoláš
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
Technika 5. ročník ZŠ Zuzana Šajbidorová
Informatika 2. ročník SŠ (Sexta OG) Marianna Krajčová
Informatika 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Vargová
Informatika 3. ročník SŠ (Septima OG) Štefan Baran
Informatika 2. ročník SŠ (Sexta OG) Štefan Baran
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová