Gastronómia
SpäťPopis: Trendy a smery v gastronómii. Spoločné stravovanie, hostinský, hotelier, pod.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Alena Štefeková | (25.03.2020 16:56 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Janka HazákováViac
Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník:
Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 00:11
Formát súboru:
Veľkosť: 897 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Janka Hazáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Zlatica Urbanská
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Janka Hazáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
Slovenský jazyk a literatúra, Všeobecné
5. ročník ZŠ
Marta Valkovičová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Strihová
Hudobná výchova
1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jaroslava Koníčková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lucia Mlázovská
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ján Paško