Gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Trendy a smery v gastronómii. Spoločné stravovanie, hostinský, hotelier, pod.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Oľga Barcíková | (02.04.2020 17:24 - neprečítaný)

veľmi pekne spracované


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka HazákováViac 

Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník:

Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 00:11
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 897 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Janka Hazáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlatica Urbanská
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Janka Hazáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
Slovenský jazyk a literatúra, Všeobecné 5. ročník ZŠ Marta Valkovičová
Biológia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Lucia Mlázovská
Vlastiveda 4. ročník ZŠ Renáta Sivoková
Hudobná výchova 1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Jaroslava Koníčková