Smotanová pochúťka

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Postup prípravy dezertu v rámci pracovného vyučovania.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ivana Betková | (12.05.2021 18:34 - neprečítaný)

Presne niečo takéto som hľadala ĎAKUJEM!


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuba PavlikováViac 

Predmet: Pracovné vyučovanie, Všeobecné
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ

Autor: Ľuba Pavliková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.07.2020 22:02
Formát súboru:
Veľkosť: 9952 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Michaela Vráblová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anna Baďurová
Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Jaroslava Franková
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anna Baďurová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anna Baďurová
Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Jaroslava Franková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Zuzana Heredošová
Slovenský jazyk a literatúra 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Gabriela Hesková
nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Závacká