Percentá - teória a zbierka aplikovaných úloh pre odbor hostinský - 2. časť
SpäťPopis: Teória - totožná s teóriou v 1. časti. Zbierka úloh - v každom zadaní úlohy je podrobnejšie rozobratá teória danej problematiky ( prepojenie na odborné predmety potravinárske) - samotné údaje na výpočet úlohy sú väčšinou vložené na strane (otvárajú sa klikom na ikonku) vo forme tabuliek. Do úloh sú pretransformované časti potravinového kódexu - ochutené kyslomliečne výrobky, pekárske výrobky, školské stravovanie - odporúčané výživové dávky, téma obezita (použila som aj prácu Zdenky Rusnákovej zo ZŠ s MŠ Bobrov), recepty na pečenie (použila som aj prácu Aleny Píšovej zo ZŠ Horná Ždaňa) a miešané nápoje., Na každej strane je odkaz, na ktorom možno získať podrobnejšie informácie o danej téme.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty - hostinský (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková, Zdenka Rusnáková ZŠ s MŠ Bobrov, Alena Píšová ZŠ Horná Ždaňa
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:10
Formát súboru:
Veľkosť: 7839 kB
Jazyk: Slovenčina