Jazyk
img
img
img
Slovenčina
Typ školy
img
img
img
Typ
img
img
img
Formát súboru
img
img
img
Predmet
img
img
img
Ročník
img
img
img
Nie staršie ako...
img
img
img
Pridal učiteľ
img
img
img
Petra Némethová




Zotriediť podľa:
Počet nájdených dokumentov: 4


 
ppt Delenie hovädzieho a bravčového mäsa
 Delenie hovädzieho a bravčového mäsa na technologické časti.
Predmet: technológia (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Petra Némethová (Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske)
Pridaný: 10.12.2013 10:52
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
ppt Steaky z hovädzieho mäsa
 Prezentácia v PowerPointe, minútkové pokrmy, steaky z hovädzieho mäsa.
Predmet: technológia (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Petra Némethová (Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske)
Pridaný: 12.03.2014 12:04
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
doc Technika prevádzky 1
 Učebný text - vybrané témy - na predmet technika prevádzky pre 1. ročník nadstavbového štúdia študijného odboru spol...
Predmet: technika prevádzky (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Petra Némethová (Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske)
Pridaný: 12.03.2014 12:23
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
doc Technika prevádzky 2
 Učebný text - vybrané témy - na predmet technika prevádzky pre 2. ročník nadstavbového štúdia spoločné stravovanie.
Predmet: technika prevádzky (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Petra Némethová (Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske)
Pridaný: 12.03.2014 12:29
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný