Dusenie zeleniny a mäsa
Popis: Dokument popisuje metódu dusenia zeleniny a mäsa, vysvetľuje čo je dusenie, aké potraviny môžu byť dusené, potrebné pomôcky a postup prípravy jedla touto technikou. Zdôrazňuje výhody dusenia, ako zachovanie chuti, vône, vitamínov a zdravšie zloženie jedla.
Diskusia
Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.
Učiteľ: Martina SližováViac
Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník:
Autor: Martina Sližová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2025 12:27
Formát súboru:
Veľkosť: 3682 kB
Jazyk:
Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Obohatenie, Prírodoveda, Telesná výchova
3. ročník ZŠ
Katarína Sanitríková
Prvouka, Všeobecné
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Lucia Žemlová
Občianska náuka
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Anonymizovaný GDPR
Prvouka
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Jozef Kováč
Ruský jazyk
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Anonymizovaný GDPR




Poslať správu


