Dusenie zeleniny a mäsa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Dokument popisuje metódu dusenia zeleniny a mäsa, vysvetľuje čo je dusenie, aké potraviny môžu byť dusené, potrebné pomôcky a postup prípravy jedla touto technikou. Zdôrazňuje výhody dusenia, ako zachovanie chuti, vône, vitamínov a zdravšie zloženie jedla.

Diskusia


Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.


Učiteľ: Martina SližováViac 

Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník:

Autor: Martina Sližová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2025 12:27
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3682 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Obohatenie, Prírodoveda, Telesná výchova 3. ročník ZŠ Katarína Sanitríková
Prvouka, Všeobecné 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Lucia Žemlová
Občianska náuka 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Anonymizovaný GDPR
Prvouka 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Jozef Kováč
Ruský jazyk 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Anonymizovaný GDPR