Význam cukrov, tukov, bielkovín vo výžive

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Krátky test o význame základných zložiek potravy.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Michaela ZongorováViac 

Predmet: Zdravoveda
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Michaela Zongorová
Typ dokumentu: Písomka, test
Vytvorené dňa: 26.03.2020 23:10
Formát súboru:
Veľkosť: 0 B

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Nadežda Vičanová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mariana Pavelčáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Volková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Viera Krajňaková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Langová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľubomíra Hollánová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľubomíra Hollánová