Ukážka úpravy mäsa na tanier
Popis: nové úpravy mäsa na tanier
Diskusia
Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.
Učiteľ: Darina JatiováViac
Predmet: Všeobecné, Stolovanie (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Darina Jatiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 28.12.2010 12:39
Formát súboru:
Veľkosť: 882 kB
Jazyk:
Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí, Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Andrea Őlvecká
Výchova umením, Výtvarná výchova
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Terézia Michalová
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jana Pavluvčíková
Hudobná výchova, Výtvarná výchova
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Ľubica Mináriková


Poslať správu


