Potrava a jej zložky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika zložiek potravy .


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Eva GregušováViac 

Predmet: Biológia, Chémia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Svet práce
Ročník: 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Eva Gregušová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.11.2008 19:21
Formát súboru: ppsx
Veľkosť: 4622 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Langová
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dana Zajícová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková