Kyslé potraviny (spracované vo Worde)

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam potravín, ktoré prekysľujú organizmus. Spracované z internetu.


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Oľga OslanecováViac 

Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:

Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:22
Formát súboru: doc
Veľkosť: 1009 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Mlázovská
Technika 5. ročník ZŠ Zuzana Šajbidorová
Biológia, Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Morávková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Matematika, Prvouka 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Jarmila Gondeková