Šumivé vína
 Späť
Späť
		Popis: Upravené vína: šumivé, sýtené, šampanské. Výroba. Teplota pri servírovaní.
Diskusia
Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.
					Učiteľ: Janka HazákováViac  
 
		
				
					Predmet:  Poľnohospodárske a potravinárske predmety	
	
					Ročník:  2. ročník SŠ (Sexta OG)	
				
					Autor:  Mária Mišániová	
	
					Typ dokumentu:  Učebný materiál	
	
					
					Vytvorené dňa:  17.05.2019 14:10
	
					Formát súboru:  
					Veľkosť:  1842 kB 
	
				
	
					Jazyk:   Slovenčina
 Slovenčina
						
					
				
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
        Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
        
        
    
 
				Podobné dokumenty
			
				Slovenský jazyk a literatúra
				9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
				Simona Gondeková		
			
		
	
			
				Slovenský jazyk a literatúra, Triednictvo
				Nešpecifikovaný
				Mária Lehoczká		
			
		
	
			
				Biológia, Ekológia
				8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
				Terézia Kolcunová		
			
		
	
			
				Technika
				6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
				Zuzana Šajbidorová		
			
		
	
			
				nešpecifikovaný
				2. ročník SŠ (Sexta OG)
				Janka Hazáková		
			
		
	




 
                    				 
  
  
  
  Poslať správu
 Poslať správu

 
 

