Varenie múčnych jedál a cestovín
Popis: Dokument poskytuje základné informácie o varení múčnych jedál a cestovín. Vysvetľuje, čo sú múčne jedlá, základné suroviny používané na ich prípravu, a obsahuje konkrétne príklady ako halušky, knedle, palacinky či rezance. Súčasťou dokumentu je aj podrobný postup na varenie cestovín vrátane potrebných ingrediencií a bezpečnostných opatrení pri práci v kuchyni.
Diskusia
Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.
Učiteľ: Martina SližováViac
Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník:
Autor: Martina Sližová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2025 12:26
Formát súboru:
Veľkosť: 1242 kB
Jazyk:
Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Katarína Ruttkayová
Technika
5. ročník ZŠ
Beata Zrníková
Anglický jazyk
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Anonymizovaný GDPR
Pracovné vyučovanie, Svet práce
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Slávka Kalakayová
Ruský jazyk
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Hernándezová




Poslať správu


