Varenie múčnych jedál a cestovín

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Dokument poskytuje základné informácie o varení múčnych jedál a cestovín. Vysvetľuje, čo sú múčne jedlá, základné suroviny používané na ich prípravu, a obsahuje konkrétne príklady ako halušky, knedle, palacinky či rezance. Súčasťou dokumentu je aj podrobný postup na varenie cestovín vrátane potrebných ingrediencií a bezpečnostných opatrení pri práci v kuchyni.

Diskusia


Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.


Učiteľ: Martina SližováViac 

Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník:

Autor: Martina Sližová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2025 12:26
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1242 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Katarína Ruttkayová
Technika 5. ročník ZŠ Beata Zrníková
Anglický jazyk 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Anonymizovaný GDPR
Pracovné vyučovanie, Svet práce 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Slávka Kalakayová
Ruský jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renata Hernándezová