Tuky

Popis: Dokument sa skladá zo štyroch častí - význam tukov vo výžive, rastlinné, živočíšne a upravené tuky (charakteristika, rozdelenie, postup pri výrobe, popis jednotlivých druhov, skladovanie, odporúčania). V závere sú odkazy na videá (výroba rastlinných olejov, arašidového masla)
Diskusia
Diskusie sú momentálne nedostupné.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 17:38
Formát súboru:
Veľkosť: 7017 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Matematika
4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Michaela Lachová
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ
Viera Jančová
Matematika
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Monika Červeňáková
Matematika
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Natália Martišová
Matematika
4. ročník ZŠ
Natália Martišová