Predbežná úprava potravín rastlinného pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín rastlinného pôvodu.
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 09:35
Formát súboru:
Veľkosť: 6347 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Občianska náuka
5. ročník ZŠ
Lenka Truchanová
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Alena Drinková
Technika
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Zuzana Šajbidorová
Hudobná výchova
5. ročník ZŠ
Ján Palkoci
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ