Článok: Pozreli ste sa niekedy na jedlo ako na zabalené slnečné lúče? Fotosyntéza kryštalizuje slnečné žiarenie na cukor.
SpäťPopis: Zaujímavý pohľad na fotosyntézu, preložené z waldorfskej učebnice chémie. https://relaxmagazin.sk/2020/01/04/pozreli-ste-sa-niekedy-na-jedlo-ako-na-zabalene-slnecne-luce-fotosynteza-krystalizuje-slnecne-ziarenie-na-cukor/ Doplnenie učiva o cukre.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Lenka Krótka | (31.01.2020 07:33 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Martina StrihováViac
Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.01.2020 21:41
Formát súboru:
Veľkosť: 171 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Monika Sabelová
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Zuzana Morávková
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Natália Belicová
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Adela Horváthová
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Ivana Šišoláková