Strukoviny
SpäťPopis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie strukovín. Popis jednotlivých druhov a ich využitie v potravinárstve (hrach, fazuľa, šošovica, cícer, bôb, sója), výrobky zo strukovín
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 16:08
Formát súboru:
Veľkosť: 7454 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda
Nešpecifikovaný
Adriana Dudeková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Monika Kenderová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Titková
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jana Lachová
obohacujúce, hodnotím