Článok: Pozreli ste sa niekedy na jedlo ako na zabalené slnečné lúče? Fotosyntéza kryštalizuje slnečné žiarenie na cukor.

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zaujímavý pohľad na fotosyntézu, preložené z waldorfskej učebnice chémie. https://relaxmagazin.sk/2020/01/04/pozreli-ste-sa-niekedy-na-jedlo-ako-na-zabalene-slnecne-luce-fotosynteza-krystalizuje-slnecne-ziarenie-na-cukor/ Doplnenie učiva o cukre.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Martina StrihováViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.01.2020 21:41
Formát súboru:
Veľkosť: 171 B

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Kristína Jánošová
Biológia, Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Kallová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Gyurgyíková
Biológia, Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Monika Gancznerová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Ivana Šišoláková
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Monika Sabelová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Lucia Dovalová