Kôrovce v gastronómii

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prezentácia je určená na predmet Technológia a technika, odbor kuchár alebo Potraviny a výživa pre 3. ročník alebo 1. ročník.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka BiskupičováViac 

Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.01.2011 18:24
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 6307 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Žaneta Pikartová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Zuzana Bergendiová
Triednictvo 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Jana Maťufková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Andrea Bosá