Mäso jatočných zvierat 3 (bravčové mäso)
SpäťPopis: Popis, akostné triedy, delenie, videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2811 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková