Talianska kuchyňa
SpäťPopis: História kuchyne, jednoduchá a krásna, oblasti Talianska, bylinky, syry
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 22:46
Formát súboru:
Veľkosť: 2568 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Mária Bednárová
Školský klub detí, Výchova umením
0. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Mária Bednárová
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Mária Bednárová
Obohatenie, Triednictvo
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Tatiana Haľamová
Hudobná výchova
Nešpecifikovaný
Dana Kocúrová
super, talianska je moja obľúbená