Turecká kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Turecka
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:16
Formát súboru:
Veľkosť: 3065 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Hudobná výchova
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Petra Jančíková
Dejepis, Vlastiveda
4. ročník ZŠ
Iveta Cenknerová
Dejepis
Nešpecifikovaný
Veronika Bugajová
Dejepis
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Škovran
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Krutá
Dejepis
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Silvia Kyselová