Bezpečnosť a pravidlá v kuchyni

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná prezentácia k téme: Bezpečnosť a pravidlá v kuchyni.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Oľga Oslanecová | (15.01.2018 20:26 - neprečítaný)

super, páči sa mi


*Pridať komentár

Učiteľ: Eva HricováViac 

Predmet: Pracovné vyučovanie
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ

Autor: Eva Hricová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.01.2018 19:53
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2138 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Svet práce, Technika 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Jana Verešová
Etická výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Adriana Janková
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Jana Smolková
nešpecifikovaný 5. ročník ZŠ Gabriela Šimová
Fyzika, Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Zuzana Tabernausová