Šumivé vína

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Upravené vína: šumivé, sýtené, šampanské. Výroba. Teplota pri servírovaní.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka HazákováViac 

Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 14:10
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 1842 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Emília Letková
Biológia, Ekológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Terézia Kolcunová
Chémia, Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Lazoríková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Janka Hazáková
Slovenský jazyk a literatúra 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Eva Matyiová