Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa
SpäťPopis: Zbierka riešených úloh - precvičenie výpočtu nákladovej, realizačnej a predajnej ceny jedla. Pri výpočtoch je použitá prirážka v percentách k nákladovej cene. Kalkulácia je robená na 10 porcií. Recepty som čerpala z knihy K.Kendík:"Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní"
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 14.05.2011 18:21
Formát súboru:
Veľkosť: 383 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Denisa Sviatková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Pisková
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Andrea Oravcová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Michal Rusko