Kvalita a uskladnenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.02.2012 11:12
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2615 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alena Žovincová
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Ľudovít Sebelédi
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Silvia Rigová
Prírodoveda, Všeobecné 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Anna Hrešanová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Lenka Tegiová
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Černinská