Hygiena pri práci s potravinami

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady z noriem, správna prax, HACCP, bezpečnosť a ochrana zdravia (zamestnávateľ, zamestnanec), najčastejšie úrazy


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Iveta Pavlovská | (25.09.2016 16:35 - neprečítaný)

škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.03.2012 17:17
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2330 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 2. ročník ZŠ Alžbeta Hirková
Etická výchova, Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí, Triednictvo, Všeobecné 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Margita Lukačková
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Alena Žovincová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Renáta Kollárová