KARBOXYLOVÉ KYSELINY
Popis: Vlastnosti a použitie organických kyselín, aminokyseliny a nukleové kyseliny
Diskusia
Diskusie sú z technických dôvodov dočasne nedostupné.
Učiteľ: Mariana PavelčákováViac
Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Mariana Pavelčáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 18.03.2009 17:54
Formát súboru:
Veľkosť: 797 kB
Jazyk:
Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
Biológia, Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Štefánia Vymislická
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adela Horváthová


Poslať správu


