Mäso jatočných zvierat 6 (ostatné použiteľné časti zvierat)
SpäťPopis: Vnútornosti, držky, mozog, slanina, krv, kosti, črevá, jazyky, semenníky, vemeno, brzlík
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 15:05
Formát súboru:
Veľkosť: 3111 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Anglický jazyk, Francúzsky jazyk, Nemecký jazyk, Ruský jazyk, Slovenský jazyk a literatúra, Španielsky jazyk
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Gabriela Šimová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Nergešová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Oľga Červeňanská
Ruský jazyk
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anna Dzurová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Erika Vinczeová