Percentá - teória a zbierka aplikovaných úloh pre odbor hostinský - 2. časť

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Teória - totožná s teóriou v 1. časti. Zbierka úloh - v každom zadaní úlohy je podrobnejšie rozobratá teória danej problematiky ( prepojenie na odborné predmety potravinárske) - samotné údaje na výpočet úlohy sú väčšinou vložené na strane (otvárajú sa klikom na ikonku) vo forme tabuliek. Do úloh sú pretransformované časti potravinového kódexu - ochutené kyslomliečne výrobky, pekárske výrobky, školské stravovanie - odporúčané výživové dávky, téma obezita (použila som aj prácu Zdenky Rusnákovej zo ZŠ s MŠ Bobrov), recepty na pečenie (použila som aj prácu Aleny Píšovej zo ZŠ Horná Ždaňa) a miešané nápoje., Na každej strane je odkaz, na ktorom možno získať podrobnejšie informácie o danej téme.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty - hostinský (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková, Zdenka Rusnáková ZŠ s MŠ Bobrov, Alena Píšová ZŠ Horná Ždaňa
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:10
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7839 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika, Technika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Milan Sojka
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Slávka Hlebašková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Martina Vimpeľová