/ Marcela Stanková / Manažment hotelový a gastronomický / Catering

Catering

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Catering /dodanie stravovacích služieb na určené miesto/. Cvičenie: vypracovanie organizačno-technického zabezpečenia cateringových služieb. Určené pre odbory: hotelová akadémia, kuchár, čašník. Na cvičenie môžu nadviazať učitelia ekonomiky, účtovníctva, marketingu.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Marcela StankováViac 

Predmet: manažment gastronomický ahotelový (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 28.01.2011 08:07
Formát súboru: doc
Veľkosť: 35 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Občianska náuka 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Anna Lažová
Triednictvo Nešpecifikovaný Stanislava Grešnerová
Občianska náuka 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Miroslav Kéry
Občianska náuka 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Daniela Švecová