Čínska gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Čínska kuchyňa


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:22
Formát súboru: pptm
Veľkosť: 810 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Ružena Kočišová
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 2. ročník ZŠ Stanislava Machajdíková
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Alžbeta Martincová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Alena Žovincová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Danka Spišáková