Menu lístok
SpäťPopis: Funkcia menu listka v reštaurácii, vhodné pre hotelové akadémie, spoločné stravovanie a odbor kuchár - čašník . prezentácia
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Alena Černá | (08.05.2016 22:07 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Andrea OlejníkováViac
Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Andrea Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.04.2011 19:48
Formát súboru:
Veľkosť: 745 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Andrea Olejníková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
Slovenský jazyk a literatúra
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Alexandra Ďurinová
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Lenka Kotyrová
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel