Zásady hygieny pri príprave pokrmov

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis:


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zlata KolesárováViac 

Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru: url
Veľkosť: 67 B

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Lenka Dubielová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Monika Pivarči
Biológia, Všeobecné 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Radka Kohútiková
Biológia, Všeobecné Nešpecifikovaný Eva Schmidtová