Zemiaky
SpäťPopis: V dokumente je stručne popísané zloženie, rozdelenie, skladovanie zemiakov, charakterizované jednotlivé varné typy a výrobky z konzumných zemiakov. Doplnené o základné informácie o topinamburách a batátoch. V závere sú odkazy na videá (ako sa vyrábajú hranolky, zemiakové lupienky, pestovanie fialových zemiakov na Slovensku, ...)
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 10:12
Formát súboru:
Veľkosť: 5179 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Špeciálna pedagogika, Vlastiveda
5. ročník ZŠ
Mária Tekeljaková
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Lýdia Rezničáková
Biológia, Prírodoveda
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Soňa Ligártová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Michal Rusko
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Ľudovít Sebelédi
Pracovné vyučovanie, Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Oľga Kurbatov Milerová
poučné, kvalitné.....