studená kuchyňa
SpäťPopis: charakteristika studenej kuchyne, vysvetlenie jednotlivych pojmov studenej kuchyne
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Iveta Kmetíková | (23.04.2014 17:47 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Alexandra RosslerViac
Predmet: odborny predmet (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 23.01.2011 22:32
Formát súboru:
Veľkosť: 3270 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Technika
5. ročník ZŠ
Laura Kováčová
Technika
5. ročník ZŠ
Jana Vargová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlata Kolesárová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlata Kolesárová
Triednictvo, Všeobecné
2. ročník ZŠ
Ivana Niemiecz
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Adrián Oláh