maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Maďarska
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru:
Veľkosť: 3181 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ružena Hamranová
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Tomáš Takáč
Geografia, Občianska náuka
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jaroslava Džavoronková
Dejepis
3. ročník SŠ (Septima OG)
Kamil Nemčík
Geografia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Viera Benceová