Hygiena pri práci s potravinami
SpäťPopis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady noriem a receptúr z nich, správna prax, HACCP (podstata, príklady, cvičenie pre žiakov), bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v stravovacích zariadeniach z pohľadu zamestnávateľa (zamestnanca), najčastejšie úrazy pri príprave jedál
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.03.2012 09:21
Formát súboru:
Veľkosť: 2330 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
Prvouka
1. ročník ZŠ
Danka Spišáková
Etická výchova, Triednictvo
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dagmar Hrušková
Etická výchova, Obohatenie, Školský klub detí, Triednictvo, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Lenka Dirová
Prírodoveda, Všeobecné
2. ročník ZŠ
Zdena Pšenková
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Alena Žovincová
škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice